mandag den 5. november 2012

Oksewok i østerssauce




Jeg vil lige dele en opskrift med jer fordi vi fik en ret i går som jeg simpelthen synes var så lækker. Det er en wokret, som nok er noget af det mad jeg elsker allermest - er man tilgengæld ikke til alle de der specielle smage, så skal man nok hoppe let og elegant over den her ret ;-) 

Ingredienser (4 personer): 
  • 2 pakker smagfuld ungkvæg i tern a 300 g
  • 2 rødløg i skiver
  • 4 fede hvidløg hakket 
  • 2 spsk. ingefær finthakket 
  • 1 bundt broccoli 
  • 1 pose silkeæret (frost) 
  • 1 spsk karry 
  • 3 dl. østerssauce 
  • 4 dl hvide bønner 
  • ris 
Sådan gør du: 
Skyl og klargør grøntsagerne.
Bønnerne lægges i blød dagen før og sigtes for væde.
Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time.
Væden sigtes fra og hældes i en skål.
Varm olien op.
Kødet sauteres af sammen med karry i et minut.
tag kødet op og tilsæt alle øvrige ingredienser samt bønner og vend dem i wokken.
tilsæt kødet og sauter i ca. 5 min.
Server sammen med ris og evt. chili i skiver 

2 kommentarer:

  1. Uhm, hvor ser det dog lækkert og nemt ud - det må bestemt prøves en dag!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Hej Anne :)
    Jeg elsker det! og ja det er så simpelt, det er det bedste ved wok!

    SvarSlet

Faste læsere